Το http://koitamagazine.gr/ στην κοπή πίτας του www.stekiradio.gr

Το Stekiradio.gr έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του και το Koitamagazine ήταν εκεί! (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Δημοσιογραφική κάλυψη: Μιχάλης ΛεωτσάκοςΦωτογραφική κάλυψη: Γιάννης ΒλασερόςΜια υπέροχη βραδιά με καλούς φίλους, πολλή μουσική, πολύ κέφι, πολλά δώρα και φυσικά άπλετη αγάπη!!!

Ακροατές στήριξαν το http://www.stekiradio.gr με την παρουσία τους και με την αγορά λαχνών πέρα από την σημαντική βοήθεια στο σωματείο, διεκδίκησαν πολλά και πλούσια δώρα!

Την βραδιά άνοιξε ο Γιάννης Σκαμνάκης με την κιθάρα του, ενθουσιάζοντας το κοινό, καθώς μας ταξίδεψε στα μονοπάτια του έντεχνου παρουσιάζοντας και το καινούργιο του τραγουδι απο τον επερχόμενο δίσκο … Ακολούθησε ο Δημήτρης Κίκλης για να προθερμάνει  και να βάλει  στο κλίμα για την είσοδο της μοναδικής και αξεπέραστης Πωλίνας που ξεσήκωσε τα πλήθη με παλιές αλλά και με νέες επιτυχίες της. Η Πωλίνα φόρεσε το ροζ μπικίνι της και πήγαμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες κάνοντας push ups… Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν η Πέννυ Σκάρου ανέβηκε στην σκηνή και μαζί με τον Δημήτρη Κίκλη και την Πωλίνα τραγούδισαν γνωστές επιτυχίες…

Την βραδιά στήριξαν πολλοί σύλλογοι, σωματεία, στιχουργοί, τραγουδιστές, μουσικοί  και χορηγοί που προσέφεραν τα δώρα τους για την λαχειοφόρο αγορά.

Ευχόμαστε από καρδιάς στο  http://www.stekiradio.gr  ότι καλύτερο, να μας διασκεδάζει πάντα με  επιτυχίες και να συνεχίζει να είναι κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Images gallery

Πηγή: http://koitamagazine.gr/