Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας στις 2 Δεκεμβρίου

facebook-post-steki-1

Το www.stekiradio.gr θα δωσει το παρόν στο συλλαλητήριο για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας στις 2 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στην πλατεία Ομονοίας. Στην καρδιά των εξελίξεων θα καλύψει το γεγονός σαν ΜΜΕ με εικόνα και ήχο.

Steki Radio

http://www.stekiradio.gr
https://www.facebook.com/Steki-Radio-1017520704954475/
e-mail: info@stekiradio.gr
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 211 41 02 502

ΘΕΜΑ: «Υπόμνημα»

Το www.stekiradio.gr, είναι το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο των ΑμΕΑ στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο του 2015. Δημιουργήθηκε από ΑμΕΑ και κάποιοι μουσικοί παραγωγοί είναι AμΕΑ.

Πιστεύουμε πως πιθανόν η ζωή και η τύχη να τα έφερε έτσι, όπως θα μπορούσε να τύχει στον οποιοδήποτε, αλλά πάμε μπροστά.

Αναδεικνύουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες και οι οικογένειές τους, καυτηριάζουμε αστοχίες και παραλείψεις, της πολιτείας αλλά και των συνανθρώπων μας, διεκδικούμε κι αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα και προσφέρουμε βοήθεια όπου χρειαστεί.

Τα προβλήματα που θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε είναι:
Ασφαλιστικά. Η συμμετοχή των ασφαλισμένων, στα φάρμακα και στις εξετάσεις, που είναι συνέχεια και για πάντα. Για τα χρόνια νοσήματα αυτή η αφαίμαξη δεν τελειώνει ποτέ…

Καμιά πληροφόρηση από τα ασφαλιστικά ταμεία για τις παροχές που δικαιούμαστε.

Ανασφάλιστοι, άνεργοι.

Ελλιπής προσβασιμότητα… ούτε καν στα δημόσια κτίρια δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση, πολύ περισσότερο στις ιδιωτικές επιχειρήσεις!

Παρατηρούνται φαινόμενα διάβρωσης στις πρωτοβάθμιες υγειονομικές επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας. Τα ίδια φαινόμενα παρατηρούνται και σε νοσοκομεία όπου παρέχεται υγειονομική περίθαλψη.

Αποκλεισμός από τη ζωή… εξαιτίας των παραπάνω…

https://www.facebook.com/events/732992963518694/?active_tab=discussion

www.stekiradio.gr