ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ‬ CELEBRATE YOUR SCARS 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

CELEBRATE YOUR SCARS

Ένα διαφορετικό διήμερο αφιερωμένο στις Ηρωίδες που μάχονται ή νίκησαν τον Καρκίνου του Μαστού.

Πρόγραμμα:

* Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

1ο Online Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo

* Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Δωρέαν αποκατάσταση Θηλής με Medical Tattoo.

Νιώθοντας την έλλειψη ενημέρωσης για το πως μπορεί το Medical Tattoo να βοηθήσει κάποιον που έχει νοσήσει ή ακόμα να ολοκληρώσει το έργο ενός επαγγελματία, αξιόλογοι ομιλητές θα μοιράσουν τις γνώσεις τους Ιντερνετικά το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.

Ογκολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, Tattoo Artists, Βελονιστές, Χειροπράκτες, Influence Coaches, Επαγγελματίες του Μόνιμου Μακιγιάζ και άλλοι πολλοί θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε το Τατουάζ, την Πρόληψη και την Θεραπεία. Ένα άκρως πρωτοποριακό και ενημερωτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί Ιντερνετικά, λόγω Covid 19, για την προφύλαξη όλων μας. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν την ευκαιρία οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν την ίδια μέρα, καθώς όποια άλλη μέρα το επιθυμεί.

Κόστος: 10€

Μετά την ενημέρωση, περνάμε στην πράξη!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου γιορτάζουμε στο Chakana Studio στην Γλυφάδα την “Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού” κάνοντας Δωρεάν Αποκατάσταση Θηλής με Medical Tattoo.

Το Celebrate Your Scars είναι μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 5η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές.
Αφιερώνουμε αυτή τη μέρα στη γυναίκα, και στις ουλές της που συμβολίζουν τη νίκη της. Τη δύναμη της. Την απόδειξη ότι όλα είναι πιθανά.

Εκείνη την ημέρα μετατρέπουμε σημάδια “Πολέμου” σε σύμβολα Ειρήνης και ευγνωμονούμε αυτές τις γυναίκες για το απέραντο μάθημα θυσίας, δύναμης και αλληλεγγύης που μας προσφέρουν με τόση αγάπη. Από τις ‪11:00 το πρωί‬ μέχρι τις ‪20:00 το βράδυ‬.

* Οι ακούραστοι Tattoo Artists, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, George Dask, Αρετή Κυριακάκη, Σπύρος Αθανασούλης αλλά και εθελοντές επαγγελματίες δερματοστιξίας θα κάνουν Δωρεάν Αναδόμηση Θηλής με Medical Tattoo σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

* Εθελοντές από όλη την Ελλάδα θα κάνουν Δωρεάν Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών στις γυναίκες που έχασαν ή πιστεύουν πως μπορεί να χάσουν τα φρύδια τους λόγω Χημειοθεραπείας.

* Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρίσκεται έξω από το Studio προσφέροντας Δωρεάν Εξέταση Μαστού.

* Η Εταιρία BergmannKord θα χαρίσει 10 περούκες σε όποια γυναίκα την έχει ανάγκη. Η ομάδα τους θα είναι όλη μέρα εκεί για να κουρεύουν και να χτενίσουν την κάθε περούκα επιτόπου πάνω στην κάθε γυναίκα.

* Μέσω της ενέργεια Hair for Help, θα έχει την ευκαιρία όποιος το επιθυμεί, να έρθει να δωρίσει τα μαλλιά του, έχοντας την μοναδική ευκαιρία να τα δώσει εκείνη την ώρα χέρι με χέρι στην γυναίκα που θα τα έχει ανάγκη.

* Η Ρεβέκκα Γιαννόπουλου θα χαρίσει τη Στέκα-φράντζα, μια πρωτοποριακή, πατενταρισμένη περούκα που αφήνει το κεφάλι να αναπνέει ενώ τα κομμωτήρια Helena Milanou θα είναι εκεί όλη μέρα για να την κουρεύουν πάνω στο κεφάλι της γυναίκας που θα την επιλέξει.

* Τα μαθήματα δεσίματος τυρμπάν από τη Monique Bontron και τη Θάλεια Γιαννοπούλου θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση της Στέκας-Φράντζα, ομορφαίνοντας τα κεφάλια όλων μας.

* Η Filomena Cennamo και ο Influence Coach Vassilis Kykrilis θα μας ανοίξουν νέους δρόμους γαλήνης και δημιουργικότητας.

* Δε θα μπορούσε βεβαίως Party χωρίς ανεβαστικές μουσικές από τον Επίσημο Χορηγό Επικοινωνίας το Νο1 Web Radio For Disabled ΑμεΑ www.stekiradio.gr και την παρουσία της αγαπημένης μου φίλης, Αναστασία Σαραντίδου.

* Θα ανακαλύψουμε μαγικά μαγειρεμένες γεύσεις από το υπέροχο δίδυμο του εστιατορίου Mappa Mundi. Η Σεφ Αλίν Φύρος και η Βασιλική Άρχοντα υποσχέθηκαν να μας ξετρελάνουν.

Open Wine Bar

Κληρώσεις με Μοναδικά Δώρα θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα.

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου είναι η εμπνεύστρια, το μυαλό και η καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Η Αναδόμηση της Θηλής είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση διότι συνδυάζει τέχνη και λεπτότητα. Όταν έχει έρθει η ώρα να τελειοποιήσει μία γυναίκα το στήθος της, μετά από σοβαρές επεμβάσεις, έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος μας είναι να τη μεταφέρουμε από τον κόσμο της Ιατρικής στο κόσμο της Ομορφιάς. Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η Αναδόμηση θηλής και θηλαία άλω γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των Ηρωίδων και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν.

Η 25η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, είναι για εμάς ημέρα γιορτής, προσφοράς, χαμόγελου και αγκαλιάς, πόσο μάλλον όταν βλέπουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους θαυμάσιους ανθρώπους να ενώνονται στην δράση μας!»

Με μια Ματιά:

1ο Online Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo: Σάββατο 24/10/2020, 10:00-20:00 που θα πραγματοποιηθεί με Live Streaming. Με την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε.

Κόστος: 10€

Celebrate Your Scars: Κυριακή 25/10/2020, 11:00-20:00 στο Studio Δερματοστιξίας Chakana Tattoo, Ξενοφώντος 23, ΤΚ 16675 Γλυφάδα.

Είσοδος Ελεύθερη

https://www.facebook.com/celebratescars/

Χορηγός Επικοινωνίας:

www.stekiradio.gr

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

📌 Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με τους Επίσημους που θα παρευρεθούν, καθώς και με τους Χορηγούς που θα προστίθενται.