1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo & Celebrate your Scars Event

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo & Celebrate your Scars Event.

Ένα διαφορετικό διήμερο αφιερωμένο στις ηρωίδες που μάχονται ή νίκησαν τον Καρκίνο του Μαστού.

Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού και του The Breast Center of Cyprus. Η online προβολή έγινε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Atraktos και τη συμμετοχή 21 ομιλητών, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Η Ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Αττικής και ιατρού κ. Γ. Πατούλη & του διακεκριμένου Χειρουργού Μαστού Δρ. Βασ. Βενιζέλου, ενώ συνεχίστηκε με εισηγήσεις αξιόλογων ομιλητών. Ογκολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, tattoo artists, βελονιστές, χειροπράκτες, influence coaches, “θεραπευτές φωτός”, επαγγελματίες του μόνιμου μακιγιάζ και άλλοι πολλοί μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους διαδικτυακά και άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε πλέον το τατουάζ, την πρόληψη και τη θεραπεία.

Στο website μας, www.celebrateyourscars.gr συνεχίζεται η πώληση του εισιτηρίου με δυνατότητα προβολής του Συνεδρίου On Demand, στηρίζοντας την δωρεάν αποκατάσταση θηλής με medical tattoo των επόμενων ηρωίδων μας.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, η Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, οι συνεργάτες της, οι φετινοί εθελοντές και χορηγοί ομόρφυναν για 5η συνεχόμενη χρονιά 42 γυναίκες, ηρωίδες του Καρκίνου του Μαστού.

Η δράση για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε και στην Κύπρο, στις εγκαταστάσεις του The Breast Center of Cyprus, όπου δώσαμε χαρά σε ακόμα 10 γυναίκες.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές και τους καλεσμένους του Συνεδρίου που μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους αλλά και όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν τη δράση μας με την αγορά του εισιτηρίου. Αφιερώνουμε αυτή τη δράση για άλλη μια χρονιά στη Γυναίκα και στις ουλές που συμβολίζουν τη νίκη της, τη δύναμη της, την απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoo και τη μεγάλη γιορτή του Celebrate Your Scars για να μετατρέψουμε τα “σημάδια πολέμου” σε σύμβολα ειρήνης.

ΧΟΡΗΓΌΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ www.stekiradio.g