Με 200 ευρώ το μήνα μπορεί κανείς να επιβιώνει”

Δήλωση υπουργού της κυβέρνησης…..

 

Και ναι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…..
το ποιο τραγικό δεν είναι αυτοί που τους ψηφίζουν αλλά εμείς που τους ανεχόμαστε.


Δεν είναι μόνο οι δε είναι και οι μεν, όλοι τους αλλά οι ποιο @@@@ είναι αυτοί που κυβερνούν μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Από γενιά σε γενιά και με τα όλα τους χωρίς να έχουν ιδρώσει για ένα πιάτο φαγητό χωρίς το άγχος της επιβίωσης θέλουν να κυβερνήσουν……
Δεν φταίνε αυτοί, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ….. Κάποτε πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες στην ψήφο μας και να την δώσουμε εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Δύσκολο βέβαια γιατί είναι τόσο κλειστός αυτός ο κύκλος που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι.
Εύγε λοιπόν κύριε υπουργέ για τις μελέτες και τα λεγόμενά σας.
Εύγε για τις μέρες που είσαστε κυβέρνηση και κάνετε φοβερή “επικοινωνιακή” πολιτική για τις καρέκλες σας και τα συμφέροντα ΣΑΣ.
ΕΥΓΕ σε όλους εκεί μέσα που “κουράζονται” για το συμφέρον της πατρίδας μας το συμφέρον του λαού……..

 

Παραδείγματα της κοινωνικής σας πολιτικής, αστοχίες και παραλείψεις των τελευταίων 20 χρόνων, υπάρχουν πολλά για να αναλυθούν σε ένα απλά άρθρο…..

Αφήστε τις κάμερες και τις φωτό ότι δήθεν ενδιαφέρεστε και κάντε έργο για τον λαό που σας έβαλε εκεί που εισατε. Υπηρέτησε την πατρίδα σας και όχι την καρέκλα σας. Ο λαός μας έχει δείξει ότι ανέχεται πολλά, αλλά πάντα φτάνει στο σημείο που “ξεσπάει” και πίστεψέ με δεν το θέλετε αυτό…..

Α.Μ

Αντιπρόεδρος σωματείου

Το Στέκι